{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


De beste surfspots in de Filipijnen

surfing-general-13-cover
Novicell

Dit zijn de beste surfspots in de Filipijnen

Houd jij van surfen en ontdek je graag een toffe nieuwe bestemming? Dan is een reis naar de Filipijnen perfect voor jou! Het bezoeken van deze tropische eilandengroep is een droom voor menig backpacker. Wat veel reisliefhebbers echter niet weten is dat je hier ook uitstekend kan surfen. Perfect voor echte surffanaten dus! Wij hebben hier een aantal te gekke surfbestemmingen in de Filipijnen voor je op een rijtje gezet.

Boracay Island

Het Filipijnse eiland Boracay is een echte droombestemming; parelwitte stranden, helder turquoise water, palmbomen en fantastisch weer. Op het eiland vind je naast tal van duikspots ook een echte hotspot voor windsurfen en kitesurfen. Het strand Bulabog Beach, gelegen aan de oostkant van Boracay, is hiervoor de uitgelezen bestemming. Dankzij de hoge golven en harde wind wordt Bulabog Beach gezien als een van de beste surfplekken van Azië.

Heb jij al zin in jouw reis naar de Filipijnen en het paradijselijke eiland Boracay? Met de Boracay Explorer tour reis je van de hoofdstad Manilla naar Boracay en verken je het eiland. Je overnacht vier nachten op het prachtige eiland en ben je vrij om zelf jouw dagindeling te bepalen. In het pakket is het ontbijt inbegrepen, dus je begint jouw dag goed. Dit pakket inclusief accommodatie en ontbijt boek je al vanaf €350 per persoon.

Siargao Island

Op het eiland Siargao vind je prachtige stranden, schitterende lagunes en mangroven. Daarnaast is het een surfspot bij uitstek met de 'Cloud 9', de beroemde golf op de Filipijnen bij General Luna. Vanwege de moeilijkheidsgraad van de golf is deze locatie enkel geschikt voor gevorderde surfers. Maar niet getreurd, Siargao kent ook genoeg andere surfspots voor beginners!

Zambales

De provincie Zambales is gelegen in het westen van het eiland Luzon, ten noorden van de hoofdstad Manilla. Door de relatief korte reisafstand is Zambales populair onder surfers uit Manilla. In de provincie vind je drie surfspots: San Antonio, San Narciso en San Felipe. San Antonio is het meest populair en drukst bezocht. Hier kan je het beste terecht wanneer er een zuidelijke deining is. San Narciso is wat rustiger, maar kent ook sterke stromingen die de nodige ervaring vereisen. San Felipe biedt lange golven en een consistente deining. Een veilige keuze wanneer de golven elders niet goed genoeg zijn om op jouw surfplank te stappen!

Begin jouw reis met de Manilla Experience en ontdek de Filipijnse hoofdstad voordat je aan het surfen slaat. Je wordt bij aankomst van de luchthaven opgehaald en naar jouw verblijf gebracht. Verken de omgeving of doe het lekker rustig aan. De volgende dagen zijn er diverse activiteiten gepland en maak je kennis met de lokale cultuur. Dit pakket inclusief twee tours, drie overnachtingen en ontbijt boek je al vanaf €391 per persoon.

La Union

In het noorden van het eiland Luzon ligt La Union. Ook deze provincie is aan te rijden vanaf Manilla. De golven zijn het hele jaar door consistent en het surfseizoen loopt van oktober tot maart. Voor de ultieme ervaring zijn december en januari echter de beste maanden om te surfen. Het strand van San Juan is in La Union een perfecte spot met golven die op een goeie dag wel 2,5 tot 3 meter hoogte kunnen bereiken. Naast San Juan zijn de surflocaties Sunset, Carille, Bacnotan en Darigayos ook zeker de moeite waard.

Heb je al zin in jouw reis? Wij helpen je graag op weg met ons aankomstpakketje! Bij aankomst op de Filipijnen word je opgehaald en naar jouw hostel gebracht. Ontdek Manilla of geniet van het geweldige uitzicht op het dakterras. In principe verblijf je één nacht in Z Hostel, bijboeken is altijd mogelijk. Dit pakket inclusief ontbijt, één overnachting op een slaapzaal, luchthaven transfer, beddengoed en handdoeken boek je al vanaf €23 per persoon!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?