Boek een vliegticket

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's (< 2 jaar, geen stoel)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dit veld moet ingevuld worden

9 Alleen op deze data Economy

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's (< 2 jaar, geen stoel)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Vul alle velden in

Sluit
Contact
Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om je reis te realiseren. Onze shops zijn momenteel enkel open op afspraak, van woensdag tot zaterdag. Je kunt natuurlijk ook een video- of belafspraak met ons inplannen!

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je afspraakverzoek. Wij sturen je een bevestigingsmail wanneer deze afspraak daadwerkelijk is ingepland. 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Mail ons

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht! We doen ons best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Help
Zoek naar bestemmingen, activiteiten, rondreizen, reisinspiratie, etc.

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Niet gevonden waarnaar je op zoek was?

Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder op weg.

5 Bizarre banen voor een working holiday in Australië en Nieuw-Zeeland

Bizarre banen voor een working holiday in Australië en Nieuw-Zeeland

Durf jij het aan?

Denk je er aan om voor een jaar naar Australië of Nieuw-Zeeland te vertrekken voor een Working Holiday? Ieder jaar reizen duizenden jongeren van over de hele wereld naar Australië en Nieuw-Zeeland. Veel van deze reizigers kiezen ervoor om hier een lange periode te blijven. Onderweg werken ze wat bij om zo hun reis te bekostigen met een zogenaamd Working Holiday visum.

Wil jij dit ook? Kom eens langs

Het zijn niet alleen de toffe surfplekken, relaxte sfeer en het klimaat waarvoor er zo veel jongeren naar Australië en Nieuw-Zeeland vertrekken. Hier zijn ook genoeg banen te vinden en dat is een mooie buitenlandse ervaring tijdens je reis. Werken in Australië en Nieuw-Zeeland is meer dan alleen appels plukken op een boerderij en koffies serveren in een café (niets mis mee natuurlijk). Als je verder rondkijkt en openstaat voor nieuwe ervaringen zal je zien dat er ook hele andere banen worden aangeboden. Hieronder hebben we een aantal bizarre banen op een rij gezet die jij Down Under kan gaan doen.

 

Werken en reizen in Australië en NZ?
Met onze Working Holiday startpakketten ben je er zeker van dat je jouw avontuur op een goede manier start. Je wordt opgehaald van de luchthaven, verblijft in een van de coolste hotels en krijgt hulp bij het aanvragen van jouw belastingnummer, het openen van een bankrekening en de zoektocht naar een baan.
Working Holiday

Menselijke zwangerschapstester tijdens working holiday AustraliëMenselijke zwangerschapstester voor koeien

Jep, je hebt het goed gelezen. Dit is een echte baan! Het is misschien niet de officiële functietitel die je krijgt, maar als je op een van de vele veeboerderijen in het land werkt, kan dit een van jouw taken zijn. Dit was de baan van onze eigen reisspecialisten tijdens zijn Working Holiday in Sydney. 

"Mijn taak op de boerderij bestond voornamelijk uit het controleren of een koe zwanger was. Gewapend met een lange handschoen en glijmiddel stak ik mijn arm in het rectum van de koe die getest moest worden en voelde ik of er een foetus aanwezig was. De techniek is een beetje verouderd, maar heel accuraat. Ik denk dat de meeste boerderijen nu scanners gebruiken, maar de eigenaar van de boerderij koos ervoor om het te doen op 'de goede oude manier'. Het was zeker wennen, maar een ervaring die ik ongetwijfeld nooit meer vergeet!” - Anders

Slangenmelker tijdens working holiday in AustraliëSlangenmelker

Geen paniek, dit is geen job die je zal (mogen) uitvoeren zonder eerst een uitgebreide training te krijgen. Aangezien je in Australië 21 van de 25 meest giftige slangen ter wereld kan vinden, is er iemand die het tegengif voor de beten van deze enge en venijnige slangen moet maken. En zoals je misschien weet, is het tegengif voor een beet van een giftige slang gemaakt van het gif zelf. Waarschijnlijk hoef je de slangen niet helemaal zelf te vangen en kan je werken als de stagiair of assistent van een professionele slangenmelker. Toch is het een baan die we je misschien niet echt aanraden.

Parelduiker tijdens working holiday in AustraliëParelduiker

Dit is er eentje voor alle duikliefhebbers! Commercieel op parels duiken in Australië kan je financieel heel wat opbrengen. Een goede parelduiker kan tot ongeveer 1,300 AUD per dag verdienen. Maar we moeten er wel bij zeggen dat dit een zware baan is en je over goede duikvaardigheden moet beschikken. Als je niet graag duikt, kan je ook op het dek van de boot van de parelduikers werken. Dat is natuurlijk alleen weggelegd voor degenen die niet zeeziek worden.

Haaien tagger tijdens working holiday in AustraliëHaaien tagger

Ben jij gefascineerd door haaien en zie je het wel zitten om met deze dieren rond te hangen? Niet iedereen is een grote fan van deze dieren, dus je hebt geluk. Er zijn verschillende mariene biologen die zich focussen op en werken met het behoud van het mariene leven en haaien rond de Australische kusten. Een van de dingen die deze biologen tijdens hun werk doen, is het taggen van grote witte haaien zodat ze hun bewegingen en locaties kunnen volgen. Zorg dat je een baan op een van deze boten te pakken krijgt en vang twee vliegen in één klap. Je hebt een te gekke baan én helpt bij het onderzoek en behoud van haaien.

Skydive instructeur tijdens working holiday in Nieuw-ZeelandSkydive-instructeur

Beschik jij over de E-licentie om te skydiven en tandemsprongen uit te voeren? Dan is dit jouw kans om te werken als een skydive instructeur. Mocht je hier nog niet over beschikken, dan zijn er genoeg sky diving drop zones en academies in Australië en Nieuw-Zeeland waar je deze E-licentie kan behalen en je als skydive-instructeur aan de slag kunt. Om de E-licentie te verkrijgen, moet je minimaal 500 sprongen gemaakt hebben. Als je op een Working Holiday visum reist, raden we je aan om het meeste van de training en de sprongen vooraf thuis te doen.

Wil jij reizen en werken in Australië of Nieuw-Zeeland? 

Rondreizen en werken in Australië of Nieuw-Zeeland hoeft natuurlijk niet zo extreem te zijn als de banen hierboven. Het is eigenlijk vrij gemakkelijk om een goede baan te vinden, tenminste als het een meer 'normale' baan mag zijn.

Als je graag op Working Holiday naar Australië of Nieuw-Zeeland wilt, helpen we je graag op weg. Wij hebben een Working Holiday startpakket voor je waarmee de start van jouw avontuur alvast goed geregeld is. Je wordt opgehaald van de luchthaven, verblijft in een tof hostel en krijgt hulp bij het aanvragen van jouw belastingnummer, het openen van een bankrekening en jouw zoektocht naar een baan. Lees hier meer over

Working Holiday in Australië

Working Holiday in Nieuw-Zeeland

Aankomende evenementen

1/3: Waar wil je naartoe reizen?

Vul de bestemmingen in waar je naartoe wil reizen en geef aan hoe lang je er wil blijven. Door de pandemie bevelen we je aan om slechts 1 of 2 bestemmingen te selecteren.

2/3: Welk type reiziger ben jij?

Hoe meer jij ons vertelt over jezelf, hoe beter wij je kunnen adviseren. Welke uitspraken passen het best bij jou? Het is mogelijk om meerdere uitspraken te selecteren.

3/3: Vul jouw gegevens in

Laat jouw contactgegevens achter zodat we je kunnen bereiken. Hoe meer info je aan ons geeft, hoe beter we je kunnen helpen.

Je bent klaar!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vul een datum in

Verwijder bestemming
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, we kunnen niet verder voordat je minimaal een bestemming opgeeft.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, we kunnen niet verder voordat je minimaal een bestemming opgeeft.

Ik ben mijn eerste grote reis aan het plannen

"Ik ben mijn eerste grote reis aan het plannen"

Ik wil werken of vrijwilligerswerk doen op reis

"Ik wil werken of vrijwilligerswerk doen op reis"

Ik wil iets nieuws leren tijdens deze reis

"Ik wil iets actiefs doen op reis"

Ik wil de lokale cultuur ervaren samen met andere reizigers

"Ik wil in een groep reizen samen met internationale reizigers"

Ik ben geïnteresseerd in vliegtickets

"Ik wil met een camper of auto reizen "

Ik wil graag advies bij het plannen van mijn reis

"Ik wil in toffe hostels verblijven"

We hebben je naam nodig :)

Vul jouw geboortedatum in. Zo kunnen wij de beste tickets voor je vinden.

Vul jouw e-mailadres in, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Als je jouw telefoonnummer invult, kunnen we je bereiken.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}

Vertel ons iets meer!

Wereldreis op Maat

Vertrekken vanaf:

{{departure}}

Bestemmingen:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Eindbestemming:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Aantal reizigers:

{{numberOfTravellers}}

Reistype:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Je hebt nu jouw eigen droomreis samengesteld!
We nemen telefonisch of per email contact met je op om onze opties met je te bespreken. Spreek je snel! Geen reactie van ons ontvangen? Het kan zijn dat we in je spam zijn beland!

Wereldreis op Maat

Vertrekken vanaf:

{{departure}}

Bestemmingen:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Eindbestemming:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Aantal reizigers:

{{numberOfTravellers}}

Reistype:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?