{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


6 redenen waarom we naar de VS blijven reizen

Roadtrip in Amerika | Reizen naar de Verenigde Staten | KILROY

Een reisbestemming met voor ieder wat wils

De VS is een super populaire bestemming voor het maken van roadtrips door de gevarieerde en indrukwekkende landschappen die het land rijk is. Waarom? Omdat het eenvoudig navigeren is op het Amerikaanse wegennetwerk, er enorm veel plekken zijn om te bezoeken en het uitzicht op de meeste plaatsen adembenemend is.

Ben jij klaar voor een reisavontuur in de VS?

Open Spotify, doe de ramen open, zet jouw zonnebril op en maak je klaar voor een toffe reis langs verlaten wegen, knusse strandplaatsen en prachtige nationale parken. En dat allemaal samen met jouw favoriete reisbuddy! Hieronder lees je waarom we blijven terugkeren naar de VS!

1. Diversiteit

Of je nu houdt van grote steden met wolkenkrabbers, mooie stranden of natuurgebieden, Amerika heeft het allemaal. Dit is een van de redenen waarom het land zo'n populaire reisbestemming is en we er blijven terugkomen.

  

2. Roadtrips, roadtrips en nog meer roadtrips

Je wilt op avontuur en je wilt er graag in je eentje op uit? Dat begrijpen wij wel! Een roadtrip in Amerika is geweldig en er zijn ontzettend veel toffe routes om uit te kiezen. Ongeacht welke route je gaat afleggen, het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke reis.

Wat dacht je van cruisen in het zonnetje in Florida? Geniet van een waanzinnig uitzicht vanaf Highway 1 in Californië of kies je voor de roadtrip der roadtrips: Route 66.

Bekijk alle roadtrip routes door Amerika

Road trip in California | Road trip on your own | KILROY

Huur jouw auto bij Alamo

Wist je dat wanneer je bij ons een auto huurt via Alamo, je kunt profiteren van extra voordelen?

  • Zo betaal je bij ons geen extra toeslag indien je jonger dan 25 bent. Wij hebben zelfs extra goeie deals voor alle jonge bestuurders onder de 25. 
  • Je kan van tevoren inchecken om het huren van een auto gemakkelijker te maken.
  • Wanneer je jouw huurauto ophaalt, kan je ter plekke zelf een auto uitkiezen uit de klasse die je geboekt hebt.
  • Onbeperkt aantal kilometers in de VS.
  • Alle verzekeringen inbegrepen.
  • En nog veel, veel meer...

3. Geweldige surfspots

Je kan niet naar Amerika afreizen zonder gesurfd te hebben. Het land is namelijk een surflocatie bij uitstek. Een aantal van de beste surfspots vind je langs de Amerikaanse kustlijn. Vooral Californië en Hawaii staan bekend om een aantal beroemde surflocaties. 

Denk je eraan een roadtrip op Hawaii te maken, dan kan je hier ook meteen jouw surfskills testen. Waimea Bay, Ehukai Beach en Waikiki Beach in Honolulu zijn hier perfect voor.

In Californië moet je zeker eens een kijkje nemen bij dit surfkamp. Hier reis je van Los Angeles naar Dana Point in het zuidelijke deel van Californië.

4. Adembenemende nationale parken

Wij hebben het al gezegd, maar de nationale parken in de Verenigde Staten zijn buitenaards mooi! Het is het gemakkelijkst om de nationale parken per auto te bereiken. Dus denk eraan deze te huren, mocht je dit nog niet gedaan hebben.

Een aantal nationale parken die zeker niet op jouw bucketlist mogen ontbreken, zijn klassiekers als Yosemite, Yellowstone, Rocky Mountains, Grand Canyon, Zion en Great Smokey Mountains.

5. Verrukkelijk eten

Een van de beste redenen om naar Amerika af te reizen, is om eten van over de hele wereld te kunnen proeven. Het eten in de Verenigde Staten is werkelijk geweldig. Maak je een roadtrip door het land en houd je van lekker eten (wie niet?), dan zijn dit een aantal steden met een gerenommeerde eetcultuur die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken:

  • San Francisco - Lekker eten en heeft een van de beste voedselmarkten in de VS!
  • Chicago - Italiaans rundvlees en overheerlijke panpizza's - wat wil je nog meer?
  • Austin - Barbecues, steaks, Tex-Mex! Bereid je voor op pittige maaltijden!
  • New Orleans - De Europese invloeden hebben de eetcultuur hier zeker niet negatief beïnvloed!
  • Savannah - Houd je van vis en schaaldieren? Dan zal een reisje richting Savannah in Georgia je zeker niet teleurstellen!

Oh, en zoals je waarschijnlijk wel weet, is alles in Amerika groter dan bij ons. Dit geldt ook voor de grootte van de porties die je krijgt!

6. Ontmoet nieuwe mensen

Amerikanen zijn heel, heel sociaal en extravert. Het maakt niet uit of je nu in je eentje reist of in een groep, de kans is groot dat je onderweg andere gelijkgestemde jonge reizigers ontmoet uit Amerika en de rest van de wereld. Geniet ervan en leer leuke nieuwe mensen kennen!

Meet friends from all over the world when traveling to the US | KILROY

Hulp nodig? Mail ons

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?