{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


6 Bestemmingen die hopelijk snel weer open gaan!

Borneo Danum Valley Rainforest

Wanneer dagdromen niet meer genoeg is...

Zou je nu ook liever in een strandstoel zitten, cocktail in de hand, met 30 graden en het geluid van de zee op de achtergrond? Je bent niet de enige! Verre reizen kunnen we nog even vergeten, maar dagdromen, dat kan niemand tegenhouden. Daarom, om die dagdromen nog iets levendiger te maken, geven we jullie hier alvast 6 bestemmingen waarvan we hopen dat we ze snel, zeer snel, weer kunnen bezoeken!

Is dromen niet genoeg?

Soms zijn dromen gewoonweg niet voldoende. Heb je net zoals ons een extreem groot verlangen naar je volgende grote reis? Geen zorgen, wij zijn er voor je!

Geloof het of niet, we plannen zelfs nu nog heel wat avontuurlijke reizen voor jonge reizigers zoals jezelf. Maar hoe kan dit, denk je? 

Dankzij onze nieuwe flexibele boekingsvoorwaarden 'Boek met Zekerheid' kan je zorgeloos je volgende reis boeken. Je kan je bestemming, data en activiteiten wijzigen of annuleren zonder enige zorgen. Voor heel wat mensen die willen reizen begin 2021 blijkt dit de ideale oplossing! 

Lees hier alles over de nieuwe voorwaarden! 

Vraag ons alles over 'Boek met Zekerheid'

Voor zij die liever nog even wachten, blijft het tot nu toe bij dromen. Daarom hier alvast 6 bestemmingen waar je perfect even bij kan wegdromen: 

1. Thailand

enjoy the sunset in thailand

Thailand is een droombestemming het hele jaar door en al jaren enorm populair bij jong en oud. Misschien is zoiets bekends nu wel net wat we nodig hebben. Thailand is afgestemd op toeristen, volgepakt met culturele en sportieve activiteiten en je krijgt er ook nog eens heerlijk eten voorgeschoteld voor een spotprijs. Zin om het bruisende Thaise stadsleven te ontdekken? Bezoek dan zeker Bangkok, een openluchtattractie met tempels, streetfood, nightlife en zoveel meer. Natuurlijk gaan de meesten naar Thailand voor het eilandleven. Chillen op het strand met een kokosnoot, het kan op Koh Tao, Koh Phi Phi, Koh Samui of een ander eiland. 

2. Cambodja

 data-udi=

Cambodja is een plek waarvan we niet kunnen wachten tot ze weer opengaat. Die kleine gezellige dorpjes, prachtige stranden en de vriendelijke lokale bevolking zorgen ervoor dat je hier niet snel weer weg wilt. Cambodja werd ook nog niet helemaal overspoeld door toeristen dus je kan hier nog iets authentieker reizen dan in Thailand. Wereldberoemd zijn natuurlijk de tempels van Angkor Wat, iets wat je echt moet gezien hebben in je leven. Vroeg opstaan om daar de zonsopgang te bewonderen wordt een hoogtepunt van je reis. Het Cambodjaanse stadsleven ontdekken doe je best in Phnom Penh, waar geschiedenis en nieuwe ontwikkelingen een interessante stadscultuur creëren. 

3. Vietnam

/>

Ah, Vietnam... Nog zo'n klassieke bestemming in Zuid-Oost Azië waar we echt naar snakken. Vietnam is opnieuw zo'n paradijs op aarde waar je prachtige reizen kan maken. Het diverse land heeft heel wat te bieden, of je nu in het noorden of het zuiden reist, of gewoonweg alles doet. Je kan er prachtige steden bezoeken zoals Hanoi, door veel backpackers verkozen tot mooiste stad in Azië, of Ho Chi Minh City als je graag wat geschiedenis opdoet. Natuurlijk vind je er ook de prachtige Halong Bay met de wereldberoemde rotsformaties of het minder bekende Sapa district met adembenemende nationale parken. Voor elk wat wils!  

4. De Filipijnen

data-udi="umb://media/fb97202329154786aa7180b63bd4ef5c"

De Filipijnen bestaan uit meer dan 7,000 eilanden. Daar moet toch eentje zijn waar je op je gemak kan genieten van een frisse duik en achteraf een kokosnoot op het strand? Natuurlijk, zelfs veel meer dan eentje, daarom kunnen we ook niet wachten tot de Filipijnen ons weer binnenlaten. Landen doe je in Manilla, de hoofdstad. Hier kan je het stadsleven even uittesten, maar de meesten trekken snel door naar één van de vele tropische paradijsjes zoals Cebu waar je een leuke mix van stad en strand aantreft. Nog exotischer? Ga dan naar Boracay. Met een strand van 7km lang is dit een paradijs voor watersporters. Dumaguete is dan weer een voorbeeld van een Filipijnse studentenstad. Ook zeker de moeite waard want hier valt altijd wel iets te beleven. Het leven is goed op de Filipijnen!

5. Sri Lanka

Naar Sri Lanka reis je vooral voor de prachtige natuur. Waar je ook gaat, je vindt er prachtige landschappen: jungle in het noorden, adembenemende stranden in het zuiden. Sri Lanka is een echte droombestemming voor veel mensen en moet eigenlijk vrij hoog op je bucket-list staan. Ja inderdaad, moet! Landen doe je in de hoofdstad Colombo en van daaruit vertrekken tientallen tours in de richting die jij wilt. Noord, oost, zuid, west, trek op ontdekking waar je maar wil. Pas wel op, de kans dat je je hier je hart verliest, is vrij groot. 

6. Costa Rica

data-udi="umb://media/849b974489234c52b235b7dcb70ee688"

Costa Rica is eigenlijk een gigantische speeltuin in open lucht. Ziplining, tree top walking, jungle trektochten, canyoning, rafting en natuurlijk surfen. Als je op zoek bent naar adrenaline in de meeste awesome omgeving ooit dan had je eigenlijk gisteren al je ticket naar Costa Rica moeten boeken voor volgend jaar. Voor wandelaars moet Monteverde echt het paradijs zijn, maar smeer wel je kuiten in. De uitzichten zijn in ieder geval elke klim waard. Ook Manuel Antonio mag niet op je planning ontbreken. Hier vind je de mooiste nationale parken van het land. Jacó is dan weer de place to be voor iedereen die graag golven temt op zijn board. Hier train je samen met wereldkampioenen! 

Zin om je volgende reis te plannen?

Het is momenteel een onzekere wereld, zoveel is zeker. Net daarom bedachten we ons 'Boek met Zekerheid' concept, zodat jij kan plannen zonder al die onzekerheid. 

Zit je nog met vragen? Of wil je graag wat meer info over hoe je een reis boekt met zekerheid? Laat het ons weten en we nemen snel contact op met je! 

Ik heb er zin in! Plan een afspraak

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?