{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika

Bodie spookstad in Amerika | 13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

De 13 meest perfecte Insta plekken in Amerika

Tijdens je roadtrip in de VS wil je onderweg natuurlijk wel een aantal te gekke foto's nemen. Je hoeft geen professionele camera te hebben, een goede locatie of situatie is vaak al genoeg. Om je op weg te helpen hebben we een roadtrip voor je samengesteld langs 13 prachtige plekken in Amerika.

Hulp nodig? Kom langs!

Route van de roadtrip
San Francisco – Yosemite National Park – Bodie - Death Valley – Las Vegas – Valley of Fire – Zion National Park – Antelope Canyon & Horseshoe Bend – Grand Canyon – Joshua Tree – San Diego – Los Angeles

Aanbevolen duur
3 weken

Afstand
3285 km

1. San Francisco

Golden Gate Bridge in San Francisco in Californië | 13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

Begin je roadtrip in San Francisco. Cruise een paar dagen rond in deze kleurrijke en dynamische stad. Natuurlijk mag een foto van de Golden Gate Bridge hier niet ontbreken. Daarna trek je verder naar het bekende Alcatraz en Pier 39, de thuisbasis voor veel zeeleeuwen. Tip: Bezoek de wijk Haight Ashbury voor wat hippie vibes.
Meer weten? Mail ons

2. Yosemite National Park

Yosemite Nationalpark in Amerika | 13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

Vervolg je roadtrip naar Yosemite National Park. Dit gebied staat bekend om het prachtige landschap met indrukwekkende watervallen, rotsen en het weerspiegelende Mirror Lake. In het park vind je ook The Grizzly Giant, een 1800 jaar oude sequoia boom. De boom heeft een stamboom met een diameter van 10,5 meter en is daarmee met uitstek de grootste boom van het bos!
Kom langs, wij helpen je

3. Bodie

Bodie Ghost Town in Californië |13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

Na al het groen in Yosemite rijd je door naar Bodie, een voormalige mijnstad uit de jaren 1800. Deze spookstad wordt vandaag de dag beschouwd als historisch monument en laat je het leven van een kleine mijnbouwgemeenschap van vroeger zien. Hier kan je ongetwijfeld een aantal te gekke foto's maken!
Meer weten? Mail ons

4. Death Valley

Death Valley in Californië | 13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

Death Valley heeft zijn naam niet gestolen. Je rijdt nu namelijk naar een van de warmste plaatsen ter wereld. Ondanks de naam is dit nationale park waanzinnig mooi. Hier zie je prachtige landschappen met zoutpannen, hoge bergen, zandduinen en diepe kloven. Check ook zeker Badwater Basin nu je hier toch bent!
Kom langs, wij helpen je

5. Las Vegas

Las Vegas in Nevada | 13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

Viva, Las Vegas! The Strip in Las Vegas staat bekend om de ontelbare neonlampen, luxueuze hotels en de enorme casino's. Vanaf Stratosphere Tower heb je een geweldig uitzicht over de Vegas Strip. Waag een gokje, speel Black Jack of roulette en hoop op wat geluk. Drink een glas op je winst of verlies en geniet van het entertainment. En je weet "What happens in Vegas, stays in Vegas!"
Meer weten? Mail ons

6. Valley of Fire

Valley of Fire in Nevada | 13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

Valley of Fire is het oudste State Park van Nevada en heeft de naam te danken aan de magische rode zandstenenformaties. Arch Rock mag je hier niet missen. Deze natuurlijke boog wordt helaas langzamerhand te zwaar voor z'n eigen ondersteuning waardoor de boog op een gegeven moment zal instorten. Wacht dus niet te lang om de Valley of Fire te bezoeken!
Kom langs, wij helpen je

7. Zion Nationalpark

Zion National Park in Utah | 13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

Het meest populaire deel van Zion National Park is Zion Canyon. Dit 24 kilometer lange ravijn is natuurlijk uitgeslepen door de Virgin River. Neem Canyon Trail en trek naar Canyon Overlook. Hier geniet je van een adembenemend uitzicht over Zion Canyon. Deze plek is niet alleen populair onder toeristen, ook fotografen komen hier naartoe voor dat perfecte plaatje! Perfect voor Insta dus! Bovendien is de wandeling omhoog kort en makkelijk.
Meer weten? Mail ons

8. Antelope Canyon

Antelope Canyon in Arizona | 13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

De Antelope Canyon is gelegen in Arizona. De smalle uitgeslepen spleet van deze kloof met gebogen randen is een waar natuurfenomeen. Voor de echte geweldige foto's kan je het beste wachten tot wanneer de zon door de smalle spleten naar binnen schijnt.

P.S. Ben je nog niet zo'n pro op fotografiegebied of lukt het niet om je lichtinstellingen goed te zetten, dan kunnen de parkgidsen je hierbij helpen!!
Kom langs, wij helpen je

9. Horseshoe Bend

Horseshoe Bend in Arizona | 13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

Vlakbij het stadje Page in Arizona en op zo'n 20 minuutjes rijden van Antelope Canyon vind je Horseshoe Bend. Hier zie je de Colorado rivier een cirkel maken rondom een gigantische rots, die de rivier de vorm geeft van een hoefijzer en waar het de naam ook aan te danken heeft. Vanop het plateau en uitzichtpunt kan je geweldige foto's maken van het landschap en de rivier.
Meer weten? Mail ons

10. Grand Canyon

Grand Canyon in Amerika | 13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

Grand Canyon is niet alleen de diepste maar ook de langste van zijn soort. Deze plek is een vaste trekpleister en het is dan ook niet moeilijk om te begrijpen waarom deze plek in dit lijstje staat. Voor de beste foto, kampeer je niet te ver weg van de kloof en zorg dat je op tijd bent om de zonsopgang mee te maken. Ook al ben je geen ochtendmens, je zult hier geen spijt van hebben!
Kom langs, wij helpen je

11. Joshua Tree Nationalpark

Joshua Tree Nationalpark in Californië | 13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

Naast de thuisbasis van de speciale Joshua trees, staat het nationaal park ook bekend als de overgang tussen twee woestijnen – de Mojave woestijn en de Colorado woestijn – elk met hun eigen ecosysteem. Daarnaast, is deze plek ook een aanrader om sterren te spotten. De sterrenhemel in de woestijn is indrukwekkend vergeleken met wat je bij ons in Nederland ziet. Maak je een roadtrip in de zomer, dan is midden augustus de beste reistijd om vallende sterren te spotten. Als dat geen spectaculair (foto)moment is!
Meer weten? Mail ons

12. San Diego

San Diego in Californië | 13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

Het is tijd om je surfplank tevoorschijn te halen en wat golven te pakken. Goede surfspots zijn La Jolla, Black’s Beach en Imperial Beach. Voor de perfecte foto, breng je een bezoekje aan La Jolla Cove en geniet je hier van de zonsondergang. Na een dagje vol met leuke activiteiten, geniet je van een heerlijk diner in de vele restaurants en bars in het Gaslamp Quarter in downtown San Diego.
Kom langs, wij helpen je!

13. Los Angeles

Los Angeles in Californië | 13 beste Instagramspots voor je roadtrip in Amerika | KILROY

Eindig je roadtrip in de City of Angels! Breng een bezoekje aan Universal Studios en de Hollywood Walk of Fame voordat je de verplichte selfie met het Hollywood teken op de achtergrond neemt. Wanneer je klaar bent met sightseeing en celebrity's spotten, trek dan naar Venice of Santa Monica Beach om heerlijk op het strand te relaxen.
Meer weten? Mail ons

Roadtrips in de Verenigde Staten

Wil jij deze zomer graag een roadtrip door de Verenigde Staten maken? Neem dan zeker een kijkje naar deze coole roadtrip routes! Staat de route die jij graag wilt maken er niet bij, neem dan contact op met een van onze Travel Specialists. Zij helpen je graag met het samenstellen van je perfecte roadtrip route. We kunnen je ook helpen bij het vinden en boeken van een huurauto of camper.
Hulp nodig? Kom langs!

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?